معرفی رشته و گرایش ارشد صنایع
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دارای گرایشهای زیر است:
- بهینه سازی سیستم ها
- سیستم های سلامت
- مدیریت نوآوری و فناوری
- سیستم های مالی
- لجستیک و زنجیره تأمین
- مدیریت پروژه
- سیستم های کلان
- آینده پژوهی
- مدیریت مهندسی
- کیفیت و بهره وری
- سیستمهای اطلاعاتی
- مهندسي حمل ونقل ريلي
- مهندسي ايمني در راه آهن
معرفی گرایش بهینه سازی سیستم ها
از سخترین گرایش های ارشد مهندسی صنایع گرایش بهینه سازی سیستم ها می باشد. دروسی که در این گرایش امتحان گرفته می شود نسبت به دروس گرایش های دیگر تخصصی تر است. این گرایش در مقطع کارشناسی ارشد دارای 32 واحد درسی که 12 واحد دروس اجباری، 12 واحد دروس اختیاری و 8 واحد آن را پایان نامه و سمینار تشکیل میدهد.
معرفی گرایش سیستم های سلامت
مهندسی سیستم ها کمک میکند تا سیستمهای موجود سلامت شناسایی، بررسی و آنالیز شوند؛ سپس با ارائه راه حلهایی، سیستم کاراتر عمل کند و بهره وری سیستم افزایش یابد.
معرفی گرایش مدیریت نوآوری و فناوری
در اینجا منظور از مدیریت نوآوری و فناوری مجموعه فعالیت هایی است که منتهی به تجاری سازی محصولات با بهره مندی از جدیدترین فناوری ها در سطح بنگاهها می باشد.
معرفی گرایش مدلسازی سیستم های کلان
مدل سازی سیستم های کلان به تعلیم و تحقیق در زمینه برنامه ریزی و طراحی سیتم های مختلف مورد نیاز جامعه می پردازد. این سیستم ها عموما در ابعاد مختلف منطقه یا کشور مطرح می شوند. سیستم های حمل و نقل، آبرسانی و فاضلاب، ارتباطات، انتقال و توزیع کالا، تامین و توزیع انرژی و خدمات آموزشی یا بهداشتی از جمله این دسته اند.
معرفی گرایش آینده پژوهی
یکی از گرایش های ارشد مهندسی صنایع آینده پژوهی دوره ای با زمینه میان رشته ای مهندسی، مدیریت و علوم انسانی به منظور تربیت متخصصانی که دارای قدرت تحلیل، پیش بینی و تصمیم گیری صحیح و به موقع در عرصه های مختلف خرد و کلان خواهند بود.
معرفی گرایش لجستیک و زنجیره تامین
مدیریت زنجیره تأمین ، مدیریت گردش کالا و خدمات است و شامل کلیه فرآیندهای تبدیل مواد اولیه به محصولات نهایی می باشد. این امر مستلزم ساده سازی فعالیتهای جانبی تجاری برای به حداکثر رساندن ارزش مشتری و به دست آوردن مزیت رقابتی در بازار است.SCM تلاشی از سوی تأمین کنندگان را برای توسعه و اجرای زنجیره های تأمین اقتصادی تا حد امکان و اقتصادی نشان می دهد. زنجیره های تامین همه چیز را از تولید تا توسعه محصول گرفته تا سیستم های اطلاعاتی مورد نیاز جهت هدایت این تعهدات را پوشش می دهد.
معرفی گرایش مهندسی سیستم های مالی
مهندسی مالی عبارت است از طراحی، توسعه و نوآوری در ابزار و سیستم های مالی و ارائه راه حل های خلاق برای حل مشکلات و مسائل مالی و کاهش ریسک در جهت افزایش ارزش شرکت ها، در واقع رشته مهندسی مالی را می توان ترکیبی از علومی همچون ریاضیات مالی، ریاضیات کاربردی، علوم کامپیوتر، فناوری اطرعات،انبارش داده های مالی، محاسبات رایانه ای مالی، مدیریت مالی و ریسک به حساب آورد.
معرفی گرایش مدیریت پروژه (مهندسی نفت و گاز)
هدف دوره تربیت مدیر و متخصص برای پروژه های مختلف از طریق آموزش علوم و فون مدیریت پروژه با تاکید بر روشهای نظام گرا به افرادی است که دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته های فنی و مهندسی باشند تا با یادگیری علوم و فنون مرتبط اهداف و مقاصد برنامه ها و پروژه ها در بهترین زمان، کمترین هزینه و مطلوب ترین کیفیت ممکن باشد.
معرفی گرایش مدیریت مهندسی
هدف از این گرایش آموزش مهندسینی است که بتواند با بهره گیری از اصول علم مدیریت در کنار دانش مهندسی به حل مسائل واقعی موجود در زمینه های مدیریتی، اقتصادی و تجاری در سازمان ها، شرکت ها و صنایعی بپردازد که در زمینه های مهتدسی و فناوری و خدماتی فعالیت می نمایند.
معرفی گرایش مهندسی حمل و نقل ریلی
گرایش حمل ونقل ریلی (مهندسی بهره برداری راه آهن) با هدف توسعه مدیریت وبرنامه ریزی در راه اهن کشورتاسیس شده است .با داشتن حدود 100 واحد درسی مشترک با مهندسی صنایع (گرایش تحلیل سیستم) و 40 واحد دروس اختصاصی مربوط به راه آهن می توان گفت این رشته به نوعی کاربرد مهندسی صنایع در صنعت راه آهن است.